Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (7.74 secunde)
primarul!", pe care o puteti citi in continuare. ... Dincolo de caracterul ironic, zicerea respectiva desemneaza, cel putin in zilele noastre, o realitate.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Incepand de azi, primarii nu vor mai semna ca primarul!" pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, intitulata "Salarizarea primarilor", pe care o puteti citi in continuare. ... Nivelul salarizarii in plan concret prezinta diverse iregularitati, cu totii fiind constienti ca un sistem perfect nu exista.
Trei localitati constantene vor demara, in cel mai scurt timp, un proiect privind managementul deseurilor, dupa modelul belgian.
Vineri am vazut aproape toate culturile din judet si, în prezent, sunt afectate de seceta 141.778 de hectare. Avem 18.034 de hectare cultivate cu porumb afectate peste 50% si asta înseamna cam 40% din suprafata totala cultivata în judet cu porumb.
Proprietarii de terenuri se întrec în oferte, intuind ca se pot îmbogati nesperat peste noapte. ...  Patru mari companii furnizoare de componente auto pentru Ford si-au anuntat intentia de a-si deschide fabrici în apropierea Craiovei, a anuntat recent Agentia Româna pentru Investitii Straine (ARIS).
Potrivit noilor reguli de impartire a sumelor de la buget primarii care nu s-au obosit sa stranga in anii precedenti taxele si impozitele de la cetateni vor primi in acest an cele mai mici bugete.
Obiectul intrebarii - Distributia banilor din fondul de rezerva In cadrul sedintei de saptamana trecuta a Guvernului Romaniei, s-a luat o hotarare de guvern privind alocarea de bani din Fondul de Rezerva al Guvernului la dispozitia primului-ministru catre administratiile locale, hotarare ce vizeaza acele administratii care au in derulare proiecte pe fonduri europene sau au acumulat datorii mari.
Guvernul poate sa recupereze 387 milioane lei de la primarii Guvernul poate sa recupereze de la primarii 387 de milioane de lei ca sume necheltuite din totalul de peste 648 de milioane de lei acordati de fosta guvernare, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, dupa sedinta Executivului.
Ce va face Ponta cu banii recuperati de la primarii PDL Victor Ponta a anuntat ca in acest moment se pot recupera 387 de milioane de lei din banii dati de guvernul Ungureanu catre primarii PDL.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Viata politica ne-a oferit in ultima vreme nenumarate surprize, inclusiv schimbarea Guvernului. Suntem bombardati in fiecare zi de teme si subiecte politice mai mult sau mai putin relevante pentru romanul de rand:
Ele au format mai multe partide, din care dupa anul 2000 mai erau in circulatie PSD si PDL. Acestea aveau in comun nu trecutul fesenist si comunist, cat monopolismul celor care s-au trezit la inventia politicii si impartirea patrimoniului comunist in pozitii privilegiate.
Se tem sa nu li se scociore in trecut, in fapte pe care acum regreta ca nu le-au facut "mai cu cap", adica mai acoperite incat nici dracu' sa nu ii descopere... Haideti, fratilor, in Partidul Democrat!
O revolutie este pe cale sa fie inabusita in Romania: ... Cuvinte complicate, greu de priceput daca rasfoiesti ziarul in autobuz sau la birou. Dar importante, pentru ca sistemul de conducere locala afecteaza viata fiecaruia dintre noi in fiecare moment al zilei si al noptii.
Inundatiile care au avut loc in ultimele zile, in tara, par sa nu fi ingrijorat prea mult autoritatile judetului nostru, desi localitatile care au fost avut de suferit de pe urma viiturilor risca sa fie iar lovite de furia naturii.
Functionarii din sute de primarii de comune din tara au facut greva de avertisment. ... Angajatii din primarii si alte institutii cer salarii mai mari: ... Sindicalistii decid saptamana aceasta daca mai intra in greva generala, din 5 februarie, asa cum au anuntat initial.
Nu rata reducerile de Paste Magazinul online evoMag.ro are reduceri direct pe site. ... Toate ofertele sunt valabile pana pe data de 29 aprilie in limita stocului disponibil.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei.
Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Compania va oferi reduceri de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014. ... Cele mai frumoase rochii de zi sau de seara, costume business sau tinute pentru timp liber, le gasiti pe toate in magazinele NISSA de Black Friday 2014.
google-analytics.com